Kosár
Innovációs bemutató az Év Gasztronómusánál
Ismerjen meg jobban egy magyar gasztronómiai innovációt,
és költsön el egy ebédet a Zila Kávéház és Étterem Rozmaring díjas környezetében.
A bemutató során a hangsúly elsődlegesen a konyhatechnológia alkalmazására kerül majd. A résztvevők megtudhatják, a milyen lehetőségeket és előnyöket tartogatnak a Zila Tortaformák.
A kávéház cukrászai ismét bemutatják néhány tányérdesszert elkészítését, de ezúttal több szó esik majd a sós termékekről is. Megmutatják, hogy éttermük is igen sokoldalúan tudja alkalmazni a Zila Tortaformákat, főleg előételek és köretek készítéséhez. Tavasz lévén ismét szó esik a parfékról is.
A boldog Zila Tortaforma tulajdonosoknak lehetőség nyílik már a helyszínen regisztrálni a szabadalmaztató által szervezett képzésre, ahol kipróbálhatják, gyakorolhatják a formák használatát, feltehetik kérdéseiket is.
Az ingyenes rendezvényen természetesen ebéddel is vendégül látják a jelentkezőket, ezt követően pedig ismét meg is lehet kóstolni a Zila desszerteket.
A rendezvény 2011. április 27. szerda, 11 órakor kezdődik a Zila Kávéházban (1183 Budapest, Üllői út 452.). A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, visszajelzéseket a címen várják a szervezők.