Kosár

Kosár

Új elnök az MNGSz élén.

2012-03-30 14:37:00

2012. március 27-én megtartotta soron kívüli tisztújító küldött közgyűlését a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség

2012. március 27-én megtartotta soron kívüli tisztújító küldött közgyűlését a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Prohászka Béla volt elnök lemondását követően működő Elnöki Ügyvivői Testület munkáját leváltva - új elnököt választottak a küldöttek a két év múlva esedékes tisztújításig.

Három kandidáló volt az elnöki pozícióra, Merczi Gábor a Gundel Étterem séfje, Krivács András a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ szállodaigazgató-tulajdonosa és Farkas József a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel tulajdonosa. A kétkörös választást végül Krivács András nyerte meg.

Két további pozícióra is új személyeket választottak - Kocsonya Kálmán szakács alelnök elfoglaltsága miatt mondott le pozíciójáról, Török István éttermi alelnök pedig visszavonult és ezután a Schnitta Sámuel Éttermi Bizottság vezetésével foglalkozik -, a jelenlévők a szakács alelnöki pozícióra Ambrus Györgyöt (Gyula és Környéke Régió elnöke), éttermi alelnöki pozícióba pedig Barabás Zoltánt (Debrecen és Környéke Régió elnöke, a debreceni Barabás Étterem tulajdonosa) választották.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. További információ: Süti (cookie) tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

ENGEDÉLYEZEM   NEM ENGEDÉLYEZEM