Kosár
Konyhatechnológiai tervezés, Ipari konyha tervezés
Ipari konyhák, vendéglátó és kereskedelmi egységek, cukrászati üzemek technológiai tervezése
Az igények és a helyi adottságok egyeztetését követően a konyhatechnológiára vonatkozóan koncepcionális tervet készítünk.
Amennyiben megrendelőnk munkánkkal elégedett és igényli, e terv egyeztetését és elfogadását követően a tervezési folyamatot a szakhatósági engedélyezési tervek kidolgozásával, majd a gépészeti kiviteli tervek elkészítésével tesszük teljessé.
MINDEZT AKÁR INGYEN! A részletek egyeztetése érdekében keresse munkatársainkat!
A körültekintő, megalapozott tervezés és a kapcsolódó tanácsadás a biztosíték arra, hogy megbízóink a célnak leginkább megfelelő, és egyben megfizethető, megtérülő megoldást kapjanak. A felmerülő igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni, akár prémium minőségű eszközökről legyen szó, akár mérsékeltebb árfekvésű minőségi berendezésekről.
Konyhatechnólógiai tervezés szolgáltatásaink:
- Állapotfelmérés, szaktanácsadás
- Technológiai koncepció kidolgozása
- Helyiségkiosztások elkészítése, méretezése, kapcsolódások meghatározása
- Technológiai gépigény meghatározása
- Technológiai terv elkészítése
- Konyhatechnológiai kiviteli terv elkészítése
- Szakhatósági adatszolgáltatás
- Engedélyeztetés
Főbb tervezési területeink:
- Közétkeztetés - iskolák, óvodák, bölcsödék, kórházak, egyéb szociális intézmények
- Vendáglátóipari tankonyhák
- Hotelek, szállodák, panziók
- Éttermek, büfék, fogadók, üzemi konyhák, egyéb vendéglátó egységek konyhái
- Cukrászdák, fagylaltozók
- Cukrászati üzemek
- Élelmiszerkereskedelmi egységek, italkereskedések
- Kisebb élelmiszer gyártó-csomagoló üzemek