Kosár

Kosár

Konyhatechnológiai tervezés, Ipari konyha tervezés

Ipari konyha tervezésIpari konyhák, vendéglátó és kereskedelmi egységek, cukrászati üzemek technológiai tervezése

Az igények és a helyi adottságok egyeztetését követően a konyhatechnológiára vonatkozóan koncepcionális tervet készítünk. 

Amennyiben megrendelőnk munkánkkal elégedett és igényli, e terv egyeztetését és elfogadását követően a tervezési folyamatot a szakhatósági engedélyezési tervek kidolgozásával, majd a gépészeti kiviteli tervek elkészítésével tesszük teljessé.

MINDEZT AKÁR INGYEN! A részletek egyeztetése érdekében keresse munkatársainkat!

A körültekintő, megalapozott tervezés és a kapcsolódó tanácsadás a biztosíték arra, hogy megbízóink a célnak leginkább megfelelő, és egyben megfizethető, megtérülő megoldást kapjanak. A felmerülő igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni, akár prémium minőségű eszközökről legyen szó, akár mérsékeltebb árfekvésű minőségi berendezésekről.

Konyhatechnólógiai tervezés szolgáltatásaink:

  • Állapotfelmérés, szaktanácsadás
  • Technológiai koncepció kidolgozása
  • Helyiségkiosztások elkészítése, méretezése, kapcsolódások meghatározása
  • Technológiai gépigény meghatározása
  • Technológiai terv elkészítése
  • Konyhatechnológiai kiviteli terv elkészítése
  • Szakhatósági adatszolgáltatás
  • Engedélyeztetés

Főbb tervezési területeink:

  • Közétkeztetés - iskolák, óvodák, bölcsödék, kórházak, egyéb szociális intézmények
  • Vendáglátóipari tankonyhák
  • Hotelek, szállodák, panziók
  • Éttermek, büfék, fogadók, üzemi konyhák, egyéb vendéglátó egységek konyhái
  • Cukrászdák, fagylaltozók
  • Cukrászati üzemek
  • Élelmiszerkereskedelmi egységek, italkereskedések
  • Kisebb élelmiszer gyártó-csomagoló üzemek

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. További információ: Süti (cookie) tájékoztatóAdatkezelési tájékoztató

ENGEDÉLYEZEM   NEM ENGEDÉLYEZEM