Elektromos üzemű, GN2/1 méretű statikus sütő, aknás. Egyedi kialakítású önálló sütőegységek, önálló üzemeltetési lehetőséggel. Energiatakarékos. Tepsi tartó sínenként alkalmas GN 2/1-es valamint 2 db GN 1/1-es edények befogadására. Erős önhordó szerkezet. Sütési hőfoktartomány fokozatmentesen 50 °C - 270 °C között szabályozható. Választható külön alsó vagy felső fűtés 320°C-on. Dupla, panoráma biztonsági ajtóüvegek, melyek mosogatógépben tisztíthatóak. Belső sütőtér megvilágítással rendelkezik. A felépítmény és a sütődob rozsdamentes kivitelben készül. Túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. A statikus sütők a közétkeztetés és vendéglátás elengedhetetlen eszközei. A készülékek alkalmasak tésztafélék, húsételek, köretek megfelelő hőfokon való sütésére, felmelegítésére és melegen tartására. Lábakon álló készülék. (Állvány csak az egyaknás változathoz rendelhető!)
GASZTROMETÁL GES-002: Professzionális Elektromos Üzemű Statikus Sütő
A GASZTROMETÁL GES-002 egy elektromos üzemű, GN2/1 méretű statikus sütő, mely ideális választás közétkeztetések és vendéglátó egységek számára. Egyedi kialakítású önálló sütőegységekkel rendelkezik, melyek lehetővé teszik az önálló üzemeltetést. Kiválóan energiatakarékos, és erős önhordó szerkezet jellemzi.
- Kapacitás: A tepsi tartó sínek lehetővé teszik GN 2/1-es vagy 2 db GN 1/1-es edény befogadását.
- Hőmérsékletszabályozás: A sütési hőfok fokozatmentesen 50 °C-tól 270 °C-ig szabályozható, valamint választható alsó vagy felső fűtés akár 320°C-on.
- Biztonság: A dupla panoráma biztonsági ajtóüvegek mosogatógépben tisztíthatóak, a belső sütőtér megvilágított és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.
- Felhasználás: Ideális tésztafélék, húsételek, köretek sütéséhez, felmelegítéséhez és melegen tartásához.
Tulajdonságok
- Elektromos Teljesítmény: 6,9 kW
- Tápfeszültség: 400 V
- Gyártó/Márka: GASZTROMETÁL
Példák Felhasználásra
A GASZTROMETÁL GES-002 ideális a következő feladatokhoz:
- Sült tésztafélék elkészítése egy nagyobb rendezvényre.
- Húsok sütése a vendéglátó egység menüjéhez.
- Köretek melegen tartása az étteremben a felszolgálásig.