Kétmedencés elektromos olajsütő, 2x23 literes, kétajtós szekrénnyel, 36kW. Nagy hatékonyságú, külső infravörös fűtőelemek innovatív terelőlemezekkel a medence külsejéhez rögzítve. Az olaj hőmérsékletének termosztatikus szabályzása (105-185°C). Mélyhúzott, V alakú medencék. Az olaj leeresztése egy csapon keresztül a medence alatt lévő edénybe történik. Állítható magasságú, rozsdamentes acél lábak. Rozsdamentes acél külső panelek. 20/10 rozsdamentes acél fedlap. Hézagmentes illeszkedés a készülékek között. Alaptartozék 4db fél-medencés kosárral (140x330x150mm).
ELECTROLUX PROFESSIONAL 391338: A Professzionális Konyhai Olajsütő Megtestesítése
Az ELECTROLUX PROFESSIONAL 391338 egy kétmedencés, elektromos olajsütő, mely kiváló választás professzionális konyhák számára. A 2x23 literes kapacitásnak köszönhetően nagy mennyiségű étel készítésére alkalmas, legyen szó akár sült krumpliról vagy rántott húsról.
Kiváló Hatékonyság és Innovatív Fűtési Rendszer
Ez a olajsütő rendkívül hatékony, és az innovatív külső infravörös fűtőelemeknek köszönhetően gyorsan felmelegszik. A terelőlemezek biztosítják, hogy a melegítés egyenletesen eloszoljon a medencékben, így minden étel tökéletesen átsül.
Kényelmes Használat és Karbantartás
Az olaj hőmérsékletét könnyedén lehet szabályozni a beépített termosztát segítségével. A V alakú medencék mélyhúzottak, így könnyedén tisztíthatók és karbantarthatók. Az olaj leeresztése egyszerűen megoldható a csapon keresztül, ami által egy alatta lévő edénybe folyik.
Rendkívül Tartós Kialakítás
A rozsdamentes acél lábak állítható magasságúak, így könnyedén illeszkedik bármilyen munkafelülethez. A rozsdamentes acél panelek elegáns megjelenést kölcsönöznek a berendezésnek, valamint könnyen tisztíthatók is.
Ideális Választás Professzionális Környezetekbe
A 36 kW teljesítmény és az ELECTROLUX PROFESSIONAL minőség garancia arra, hogy ez az olajsütő hosszú éveken át megbízhatóan fog szolgálni bármelyik professzionális konyhán. Ideális választás éttermekbe, szállodákba vagy bárki számára, aki kiemelt figyelmet fordít az ételek minőségére és az effektív munkafolyamatokra.