Kosár
Kosár
Belépés
Tanácsok, ötletek, huncutságok
Nagykonyhai tűzhelyek – vásárlási útmutató
2013-01-25 09:34:00
Olvassa át útmutatónkat, hogy megkönnyíthessük a döntését!
Idén is figyeljen a biztonságra!
2013-01-09 10:38:00
Ezeket a konyhai baleseteket előzze meg 2013-ban is!
Gordon Ramsay tanácsai vendéglátók számára: 3.rész
2012-11-30 08:21:00
Miket tanulhatunk a konyha ördögétől?
Miket tanulhatunk a konyha ördögétől? 2.rész
2012-11-22 12:18:00
Gordon Ramsay tanácsai vendéglátók számára: 2.rész
Vásárlási útmutató: kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtőberendezések
2012-10-18 12:05:00
Kereskedelmi hűtőberendezés vásárlásakor érdemes alaposan megvizsgálni a piaci kínálatot, és célszerű hosszú távra tervezni. Ehhez nyújtunk most segítséget Önnek!
Pro és Kontra: Használt konyhai berendezések. Most lerántjuk a leplet!
2012-10-03 09:03:00
Összegyűjtöttük érveinket és ellenérveinket a használt nagykonyhai gépek beszerzéséről.
A 7 legfontosabb dolog, amire figyelnie kell az étlap összeállításakor
2012-09-19 14:34:00
Ahhoz hogy a maximális élményt nyújtsuk vendégeinknek, nem elég csak az árat jól megválasztani!
Ügyfelünk kérdezte: Milyen késekre lehet szükségem a konyhában?
2012-09-05 12:09:00
Jelen írásban a konyhában alkalmazott kések tárgykörét igyekszünk végigjárni.
A mosogatási minőség fontosságáról
2011-09-26 11:56:00
Avagy miként érhető el a gyors, gazdaságos és higiénikus mosogatási minőség?
MIért hasznos az élelmiszerek vákuum-csoamgolása?
2011-05-12 16:57:00
Az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbításához, az alapanyagok íz és színvilágának megőrzéséhez,
Növelje Ön is forgalmát, piaci részesedését!
2011-03-24 16:26:00
Ötletek javaslatok termékek promótálásához !
Tanácsok lágyfagylalt gép választásához
2010-07-13 16:53:00
Az alábbi tanácsokkal azoknak az ügyfeleinknek szeretnénk használati információkkal segíteni
HACCP és cook & chill technológia
2010-05-16 17:49:00
Először is szeretném felvázolni a két - látszólag eltérő - téma összefüggéseit.
NÉHÁNY ÉRV AZ INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA MELLETT!
2010-05-16 17:25:00
Indukciós főzéskor a hő közvetlenül az edényben keletkezik,
Mi is az a Sous Vide?
2010-04-09 16:18:00
A Sous Vide (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt) egy professzionális főzési metódus,
Amit a gasztronómiában használatos rozsdamentes acélról jó tudni!
2010-04-04 00:20:00
A gasztronómia, élelmiszer, gyógyszeripar, vegyipar a rozsdamentes acél termékek legjelentősebb felhasználója.