Kosár
Miket tanulhatunk a konyha ördögétől? 2.rész
Gordon Ramsay tanácsai vendéglátók számára: 2.rész
Itthon is néhány TV csatornán feltűnt már Gordon Ramsay egyik műsora, A konyha ördöge. A szórakoztatás mellett vajon a szakmabeliek számára tartogat némi plusz információt is?
Aki nem ismerné a műsort: ebben a sorozatban lepukkant, alulteljesítő éttermeket ráz gatyába a sztárséf. Mindezt teszi óriási lendülettel és hévvel, nem beszélve egy nagy adag szitkozódással, sértegetéssel, humorral körítve. Mindezeknek ellenére megmarad hitelesnek a figurája, hiszen több éttermet vezet sikeresen a világ különböző pontjain, valamint számos elismerő Michelin-csillaggal jutalmazták eddigi munkásságát.
A sorozat alapján összeállítottunk egy listát, amit a műsorból tanulhat az ember, és minden vendéglátónak érdemes megfontolnia. Gordon Ramsay sorozatunk második része következik.
Ha lemaradt volna róla, az első részt itt találja!
Edd meg amit főztél
Egyszerű a képlet: ha az ember nem szívesen enné meg azt, amit főzött, valószínűleg a vendégei sem fogják. Éppen ezért Ön se hagyja, hogy olyan fogást szolgáljanak fel, amit alaposan nem ellenőrzött előtte. Feltétlenül figyelni kell, hogy mindenből a maximumot hozza ki. Ha valamelyik étellel kapcsolatban nehézségek merülnek fel folyamatosan, vagy sok időt elvesz, inkább törölni kell az étlapról. A cél az egyszerűség, és a gyorsaság. Nem szabad megváratni a vendégeket, és egy jól működő konyhában, jól begyakorolt ételkészítési eljárásokkal értékes perceket takaíthat meg!
Ahhoz hogy a minőséget folyamatosan fenn tudja tartani, készítsen egy fotót az egyes ételekről, méghozzá akkor amikor azok a legjobban sikerültek. Mutassa meg szakácsainak, ragassza ki konyhájába ezeket a képeket, és követelje meg, hogy mindig úgy nézzenek ki az ételek, mint a fotókon. Természetesen a küllem csak egy a sok faktor közül, de ha konyhája előkészítő részelgén is ragaszkodik ugyanehhez a magas minőséghez, akkor az étel minden tekintetben a legjobban fog sikerülni.
A minőség legyen a mérvadó!
Hogyan sikerülhetnek még jobban a fogások, amik miatt garantáltan vissza fognak térni vendégei?
Válassza Ön is a megbízható Sous-vide technológiát, hogy garantáltan a maximumot nyújtsa, állandóan! Az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés előnyeit már számtalan konyhában alkalmazzák, ne maradjon le Ön se!
További ajánlatainkat keresse itt!
A további tippekkel hamarosan jelentkezünk!
Véleménye van, hozzáfűzne még valamit?
Várjuk kommentjeit a Vendi.hu Facebook oldalán:
facebook.com/vendi.hu
Kapcsolódó cikkek:
- Gordon Ramsay tanácsai vendéglátók számára - 1.rész
- A 7 legfontosabb dolog, amire figyelnie kell az étlap összeállításakor
- Ügyfelünk kérdezte: Milyen késekre lehet szükségem a konyhában?
- Növelje Ön is forgalmát, piaci részesedését!
Hozzászólások
Hozzászóláshoz be kell lépnie.